Wilt u een afspraak maken of info?

Tapijt leggen in Groesbeek en Malden

Handelsmarkt Nijmegen is wekelijks in o.a. Groesbeek en Malden om klanten blij te maken met ”Tapijt zonder Spijt”. Huiscollectie met alleen maar bekende topmerken én TOP outlet tapijt met hoge korting. Korting tot wel 60%. courante collecties dus geen overjarige collectie.

Hoe kan dat nou?

Dat kan omdat de Handelsmarkt een dochteronderneming is van Groothandel Stocklot Carpets uit Rijkevoort. De groothandel koopt rechtstreeks kunstgras, tapijt en vinyl fabrikanten overstock en overproductie A kwaliteit vloerbedekking. Geen B-keus, dat verkopen wij niet!

Meer dan 300+ soorten tapijt op voorraad in Nijmegen

Kom maar kijken bij de Handelsmarkt Nijmegen, midden in het centrum en toch parkeren voor de deur. Bij ons magazijn hebben wij direct minimaal 5000 rollen leverbaar, ook project kwaliteit. Tot snel!

Niet alleen vanaf de rol, er zijn ook vele coupons direct beschikbaar.

Zo kiest u de juiste tapijtkleur