Wilt u een afspraak maken of info?

Groothandel Stocklot Carpets

Stocklot Carpets is een toonaangevende groothandel in kunstgras, kamerbreed tapijt en vinyl

Al bijna 40 jaar Vloerbedekking Groothandel én Winkel.

Groot Assortiment

Onze inkopers kopen op grote schaal kunstgras, tapijt en vinyl overstock, overproductie en restpartijen. Wij kopen rechtstreeks van fabrieken, magazijnen en detailhandel in Europa. Stocklot Carpets kan u van dienst zijn met een magazijnvoorraad die beantwoordt aan de eisen van de huidige markt. U als ondernemer heeft bij ons altijd de keuze uit een breed assortiment van duurzaam en kwalitatief goed kunstgras, tapijt en vinyl tegen een uiterst scherpe prijs. Daarnaast is er een courante voorraad van pvc vloeren, laminaat, tapijttegels en vloerkleden.

Magazijn Vloerbedekking met altijd ruim 5000 rollen kunstgras, Tapijt en Vinyl rollen op voorraad.

Het magazijn van Stocklot Carpets is centraal gelegen op een goed te bereiken locatie in Rijkevoort Nederland.

Wij leveren aan agenten, detaillisten en wederverkopers in geheel Europa. Bij ons staat kwaliteit én service voorop en dat merkt u als klant. Een perfect op elkaar ingewerkt team én met een ruime voorraad van minimaal 5000 rollen.

Snelle leveringen direct vanuit ons magazijn in Rijkevoort.

Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling/producten razendsnel aangeleverd krijgt vanuit ons magazijn. U koopt bij ons uitsluitend vloerbedekking en coupons van bekende topmerken. Klant worden bij Stocklot Carpets? Verstandig én slim, neem daarvoor vandaag nog contact op.

Goedkoper inkopen kan dus écht!

Retail ondersteuning

Door onze jarenlange kennis van de vloerbedekking markt weten wij ondertussen wel na 40 jaar waar de uiteenlopende wensen van de gebruikers liggen. Een actuele collectie tegen zeer goedkope tarieven is het resultaat. Bovendien bieden wij u een uitgebreide ondersteuning bij het bewerken van uw markt.

Meer informatie?

Wilt u klant worden van Stocklot Carpets? Wilt u vloerbedekking partijen kopen of verkopen? U bent aan het juiste adres bij Stocklot Carpets. Uw voordelige Vloerbedekking Groothandel. Uitsluitend goederen te koop met een K.V.K. Inschrijving, anders verwijzen wij u graag door naar Handelsmarkt Nijmegen.

Stocklot Carpets
Centraal magazijn

Veldweg 12, 5447 BH Rijkevoort Nederland
E-mail: info@stocklotcarpets.com
Website: www.stocklotcarpets.com

☎️ +31 (0)485 32 30 63

.