Wilt u een afspraak maken of info?

PVC en Laminaat Vloeren Nijmegen

⭐️⭐️⭐️ Vloeren Gold Dealer Handelsmarkt Nijmegen

De Handelsmarkt vloeren. Wij zijn een vloerenspeciaalzaak in Nijmegen.

Sinds 1983 kunt u ons vinden in de Hertogstraat 75. Bent u op zoek naar een mooie en duurzame PVC of laminaat vloer? Kom dan kijken bij onze dealer huiscollectie van Ambiant, Belakos, Dersimo, Moduleo en vtwonen by Ambiant. Naast de huiscollectie verkopen wij ook goede kwaliteit outlet PVC vloeren en Laminaat vloeren. Wij kunnen u onze gehele collectie laten zien in de winkel en u adviseren over de producten.

Duurzame kwaliteit vloeren voor bedrijven, kantoren, particulieren en winkels.

PVC vloeren en Laminaat vloeren verkopen wij in vele uitvoeringen, stijlen en verbanden. Voor de zelfleggers en wanneer u een PVC vloer of een Laminaat vloer wilt laten leggen. Wij verkopen voor scherpe prijzen en outlet pvc voor de allerbeste prijzen.

De stoffeerders en bezorgers komen elke week in o.a. Arnhem, Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Boxmeer, Breedeweg, Cuijk, Doornenburg, Druten, Gendt, Grave, Gennep, Goch, Groesbeek, Haps, Heilig land stichting, Heumen, Kranenburg, Kleve, Leuth, Malden, Middelaar, Milsbeek, Mill, Mook, Nederasselt, Nijmegen, Plasmolen, Oosterbeek, Oss, Overasselt, Velp, Weurt, Wijchen en Winssen.

Klanten beoordelen ons met