Wilt u een afspraak maken of info?

Laminaat, Tapijt, PVC én Vinyl vloeren leggen in Beuningen

Beuningen, we komen eraan! Wilt u een laminaat vloer met een niet van echt te onderscheiden houtmotief? Een duurzame pvc vloer óf een supervoordelige vinyl vloer kopen? Tapijt oudbollig? Nou echt niet! Kom maar eens kijken bij de Handelmarkt in Nijmegen. Midden in het centrum en toch parkeren voor de deur. Voor de allerbeste prijzen van Nijmegen en verre omstreken koopt u bij ons de mooiste en nieuwste huiscollectie vloerbedekking merken én outlet vloerbedekking tapijt en vinyl met korting tot wel 60%. Op coupons vaak nog meer!

Supervoordelige A kwaliteit volop leverbaar tapijt en vinyl coupons

Kom naar de showroom bij Handelsmarkt Nijmegen

Sinds 1983 Handelsmarkt Hertogstraat 75 Nijmegen

Geen luxe woonwinkel maar een grote verkoophal bomvol met aanbiedingen van de nieuwste collecties tapijt, laminaat, pvc en vinyl vloeren. visgraat, recht, geometrisch, u zegt het maar. Cash en carry voor de zefleggers die dezelfde dag nog de nieuwe vloer kunnen leggen. Of laat het professioneel maar ook voordelig leggen. Tot ziens bij de Handelsmarkt.

Liever advies aan huis?

Wij komen ook graag bij u thuis en bedrijf voor een passend advies en een scherpe offerte. Wij nemen dan stalen mee dus kunnen wij u ook alles laten zien. Graag tot ziens bij u thuis!

Psssst….wij verkopen ook alle soorten prachtige gordijnen en jaloezieën op maat!

Raamdecoratie en Zonwering zonder spijt! 🙂