Wilt u een afspraak maken of info?

Stoere Looks voor je Mancave

Mancaves zijn razend populair. En Womancaves dan?

Zeker nu met alle Corona perikelen is het fijn om een Mancave te hebben natuurlijk. Om je eigen dingen te doen, te chillen met je vrienden of een ruimte waar je vrouw niet de hele tijd je optimaal geplaatste luidsprekers afstoft en aan de kant zet. Of je LP’s opruimt die je daarna nooit terug meer kunt vinden. Waar je lekker dat afschuwelijke (vind je vrouw) schilderij aan de muur kunt hangen. Waar je een trendy Vintaged vloerkleed kunt neerleggen zonder dat je iedere dag van je vrouw of vriendin hoort dat wel erg druk is. Boeie, want jij vindt het meer dan mooi. Bovendien dempt het alle reflecties in je kamer en dat is dan weer goed om je Pink Floyd platen qua geluid lekker los te laten komen. Ga jij ook een stoere Mancave maken? Dames? Waarom geen Vrouwcave?

Gewoon lekker een ruimte waar jij je kunt ontspannen, óf om terug te trekken om je muziekjes te luisteren, boeken te lezen of om af te spreken met je vrienden of vriendinnen. D.w.z. Vriendinnen in je vrouwcave en vrienden in je Mancave. Toch?

Wij verkopen stoer tapijt, vloerkleden en méér!

Physical Graffiti, broertje van de Handelsmarkt, verkoopt online, op platenbeurzen en festivals.

Heb je hier al eens gekeken? Mancave leverancier Physical Graffiti uit Wanroy. Hier vind je ook geweldige accessoires, maar ook oude releases tweedehands Vinyl platen en CD’s , Memorabilia, Merchandise, Vintage Audio Apparatuur en nog veel meer!