Wilt u een afspraak maken of info?

Outlet Tapijt en Vinyl

Outlet Vinyl
Beste Prijzen van Nijmegen en verre omstreken! Al 40 jaar lang groothandel, winkel én showroom in de Hertogstraat.
Outlet Tapijt
Top Vinyl in Vele kleuren en uitvoeringen!

Handelsmarkt Nijmegen verkoopt ook veel Outlet Tapijt en Outlet Vinyl naast onze vaste huiscollectie vloerbedekking.

Dit topkwaliteit tapijt en vinyl zijn A keus tapijt coupons en vinyl coupons in vele verschillende formaten. Of ze zijn over van de rollen en de laatste stukken verkopen we dan als coupon. Het betreft tapijt en vinyl van een goede basiskwaliteit én project kwaliteit. Geschikt voor o.a.: bedrijven, horeca, hotels, particulieren, winkels én meer. Het komt ook vaak voor dat wij direct bij fabrieken coupons kopen, b.v. de eerste 10 meter van een rol. Dit wanneer klanten van de fabrikant bijvoorbeeld kleinere rollen willen hebben omdat ze anders niet in hun rekken passen. Of omdat er ergens een klein weeffout inzit, dat hebben wij er dan overigens altijd eruit gesneden. En nee, dan zit er geen gat in 😁. Of het kan een rol zijn met een minimaal kleurverschil t.o.v. de andere rollen met hetzelfde kleurnummer. Dat is lastig bij een groot project want dan kan het opvallen maar dat ziet niemand als wij opletten en er rekening mee houden.

Waarom zou u kiezen voor een Coupon of Outlet tapijt of vinyl?

🟢 Handelsmarkt Nijmegen verkoopt uitsluitend topkwaliteit coupons.

🟢 TOP Merken zoals: Ambiant, Belakos, Bonaparte, Dersimo, Desso, Interfloor, Parade, Tarkett en méér.

🟢 Grote korting tot 60% en Coupons tot wel 80%.

🟢 Wekelijks wisselende rollen en coupons

🟢 Op = Op, outlet en coupons kunnen wij niet bijbestellen in dezelfde uitvoering.

🟢 300+ uitvoeringen op voorraad

🟢 Magazijn Rijkevoort minimaal 5000 rollen op voorraad.

🟢 Perfect voor iedereen die een goede kwaliteit tapijt en vinyl zoekt voor de allerbeste prijs!

U krijgt van Handelsmarkt Nijmegen altijd topkwaliteit tapijt en vinyl geleverd, daar kunt u op rekenen.

Daarom heeft Handelsmarkt Nijmegen ook de allernieuwste coupons en niet van jaren geleden. Altijd Nieuwe Collectie! Soms nog weleens een kleurtje of uitvoering van vorig jaar. Maar goed, zwart is zwart en beige is beige. Toch? Het betreft altijd een hoge kwaliteit van bekende topmerken. Naast coupons verkopen wij ook veel tapijt en vinyl vanaf de rol met kortingen tot 60%. Tapijt en Vinyl ( en kunstgras) Coupons tot wel 80% korting. Er zijn verschillende materialen op voorraad zoals Kokos, Sisal, Wol en Polyester. Top tapijt en vinyl van merken zoals: Ambiant, Belakos, Bonaparte, Dersimo, Desso, Interfloor, Parade en Tarkett.

Groothandel Stocklot Carpets Vloerbedekking Rijkevoort

Iedere keer weer een ander aanbod van Outlet Tapijt en Vinyl

Handelsmarkt Nijmegen koopt naast de vaste collectie courante vloerbedekking partijen op bij fabrikanten, winkeliers en importeurs. Onze Stocklot Carpets groothandel in Rijkevoort heeft een grote voorraad vloerbedekking op voorraad. Er zijn altijd minimaal 5000 rollen topkwaliteit Kunstgras, Tapijt en Vinyl bij ons op voorraad. Bij de winkel in Nijmegen hebben wij doorlopend een grote voorraad van voordelige vloerbedekking. Ook van Laminaat en pvc vloeren.

Elke week weer andere rollen Tapijt en Vinyl in alle kleuren, stijlen, A kwaliteit en Projectkwaliteit.

Verschillende breedtes en ook kamerbreed tapijt en vinyl is direct te koop bij onze winkel. Geschikt tapijt voor de trap. We leveren het allemaal direct vanuit de winkel aan de Hertogstraat. Grote keus en kleine prijzen. Voor uw nieuwe woonkamer, slaapkamer, kantoor maar ook bijvoorbeeld hotels kunnen bij ons voor de laagste prijzen uitstekend terecht. Zijn er rollen op dan pakken wij weer nieuwe rollen en coupons bij onze groothandel zodat er elke keer een groot aanbod is. De coupons worden doorlopend aangeleverd. Maar let op want heeft u iets moois gezien bij de winkel van onze Outlet partijen dan is op ook echt op. Op = Op! Wij kunnen dan een bepaalde kleur tapijt of vinyl niet bijbestellen.

De Huiscollectie is natuurlijk wel altijd leverbaar en te bestellen op maat. Outlet niet.

Dus ziet u mooi Outlet tapijt of pvc wacht dan niet te lang met beslissen. Een nieuwe rol is eind van de week op, hou daar aub rekening mee. Het betreft overigens allemaal courante kleuren en dessins voor de huizen van nu. Soms weleens een coupon in de kleur van vorig jaar maar goed…zwart is zwart en grijs is grijs. Wij willen u graag helpen met top tapijt en vinyl voor een superscherpe prijs! Wie wil dat nou niet! Toch?

Naast onze huiscollectie verkopen wij volop Outlet tapijt en vinyl bij Handelsmarkt Nijmegen.

Zelf leggen of laten leggen?

Het kan allebei, bent u handig waarom dan niet zelf leggen? Dat is het meest voordelig. Wij maken ook gebruik van verschillende professionele vloerenleggers die ook uw nieuwe tapijt ook snel, strak, vakkundig en voordelig leggen.

Zelf tapijt leggen? Lees hier hoe.

Wol en Sisal tapijt is populairder dan ooit!

Voordelige kleine kunstgras coupons