Wilt u een afspraak maken of info?

Raamdecoratie Nijmegen

Raamdecoratie adviseert, verkoopt en monteert A-kwaliteit horren, jaloezieën en gordijnen op maat.


RAAMDECORATIE Nijmegen heeft al bijna 10 jaar een “shop in shop” winkel bij de Handelsmarkt in hartje centrum van Nijmegen aan de Hertogstraat. Zij leveren raamdecoratie ofwel zonwering van Keje, Lega en Multisol voor binnen zoals horizontale en verticale aluminium, kunststof én houten jaloezieën. Praktische Duettes en Horren voor ramen en deuren, ook wanneer u liever niet wil laten boren en schroeven. Plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, verduisterende gordijnen en vitrages met prachtige stoffen van A House of Happiness. Vele soorten raamdecoratie zijn bij ons snel op exacte maat leverbaar in verschillende materialen, kleuren én in alle mogelijke uitvoeringen. Afspraak maken? In de winkel, of wij komen ook graag bij u thuis of bedrijf langs voor een goed advies.

Raamdecoratie Nijmegen op maat voor een scherpe prijs! 

Eigenaar Patrick Hermens van Raamdecoratie Nijmegen geeft als extra service een gratis inmeetservice voor de perfecte maten van uw nieuwe raamdecoratie. Als u wilt ook uw raamdecoratie bij u in huis, hotel, instellingen, kantoor of bedrijf, professioneel, snel én voordelig monteren. U wilt toch ook een goede kwaliteit, snelle levering, een scherpe offerte en een goede service en advies? Tot zo!

Contact

Website Raamdecoratie Nijmegen.