Wilt u een afspraak maken of info?

Project tapijt voor instellingen, hotels, kantoren en winkels

Wij verkopen elke stijl
Voordelig winkelen bij de Handelsmarkt
 

Project tapijt en tapijttegels van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs bij de Handelsmarkt Nijmegen

Projecttapijt is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf en vormt de basis van uw inrichting van uw kantoor of project. De keuze in materiaal, dessin en kleur zijn hierbij essentieel. Wij leveren een duurzame kwaliteit project tapijt van topmerken en andere duurzame kwaliteits vloerbedekking. Merken op zoals Boneaparte, Desso en vele andere topmerken. Naast onze vaste tapijt vollectie verkopen wij ook een wisselend groot aanbod van project tapijt wat wij gekocht hebben als restpartijen, overstock en overproductie. Wij kopen dit tapijt rechtstreeks bij de fabrikanten van topkwaliteit tapijt. Allemaal van bekende merken! Dit project tapijt wordt met hoge kortingen aangeboden en is altijd van A- kwaliteit. Volop leverbaar vanuit de winkel in Nijmegen of vanuit onze groothandel Stocklot Carpets in Rijkevoort.

Wij leveren aan bedrijven, hotels, kantoren, instellingen, winkels én particulieren

Project tapijt is duurder dan de basis kwaliteit tapijt. Ook is tapijt nog duurzamer van kwaliteit. Dat komt omdat er bij dit tapijt gebruik is gemaakt van de beste materialen en garen. De Handelsmarkt levert dit tapijt voor uitstekende prijzen. Hierdoor kunnen ook particulieren die voor de beste kwaliteit kiezen nu voordelig voor project kwaliteit kiezen. Wij hebben in ons bijna 40 jarig bestaan inmiddels al tienduizenden woningen, instellingen, kantoren, hotels en winkels tot volle tevredenheid gestoffeerd.

Wij leveren u naast voordelige project tapijt ook professionele vloerenleggers

Vloerenleggers die al vele jaren ervaring hebben in het maken van strakke vloeren. Vriendelijk, meedenkend,netjes werken en goed werk leveren. Precies zoals we dat vooraf met u besproken en belooft hebben.

Liever zelf uw project tapijt leggen?

Dat kan natuurlijk ook, dan maken we voor u een scherpe aanbieding. U kunt het tapijt dan bij de winkel ophalen of laten bezorgen. En als het dan toch niet helemaal goed lukt dan helpen wij u natuurlijk altijd uit de brand.

Wij zijn een tapijt outlet meteen enorme voorraad

Verwacht bij ons geen chique woonwinkel, wij zijn een vloerbedekking outlet vloerbedekking speciaalzaak. Want ja, speciaal zijn we wel want al bijna 40 jaar lang hebben wij op dezelfde locatie in de Hertogstraat dezelfde formule “Tapijt zonder Spijt”. Iedereen in Nijmegen kent inmiddels de Handelsmarkt. Tapijt zonder spijt, eigenlijk bedoelen we veel kwaliteit, service én met een goed gevoel wanneer uw nieuwe tapijt ligt. Wij hebben een grote winkel met een mooi en kwalitatief aanbod. Naast onze outlet tapijt verkopen wij ook onze vaste collectie tapijt.

Contact