Wilt u een afspraak maken of info?

Moduleo PVC Vloer voor de badkamer

Perfect voor uren waterpret 

In de badkamer neemt u de tijd voor dagelijkse rituelen: een douche om je op te frissen, een bad om het allemaal even te laten bezinken. Water en warmte staan er centraal.

Op zoek naar een geschikte vloer voor de badkamer? Moduleo® pvc vloeren zijn bestand tegen water en temperatuurwisselingen.

Kan tegen een spatje

Voelt u nattigheid? Een Moduleo badkamer vloertegel is waterbestendig en de ideale vloerbekleding voor in badkamers. Enkele spatten naast de wastafel of een plas water naast het bad? Geen paniek, je pvc vloer kan ertegen.

Geen slipgevaar

Gedaan met uitglijders in de badkamer. Moduleo luxe vinyl vloer is slipbestendig. Uit de douche of uit het bad stappen doet u voortaan comfortabel en veilig.

Een waterbestendige vloer?

Minimale krimp en uitzetting

In tegenstelling tot parket en laminaat, blijft een Moduleo-vloer uitzonderlijk stabiel onder invloed van vocht en warmte. Ook in de badkamer, waar de temperatuur sterk schommelt en de vochtigheidsgraad snel stijgt, geeft je badkamervloer geen krimp.

Makkelijk schoon te maken 

Zeep- en kalkresten maak je makkelijk schoon, zonder schrik om planken of tegels te beschadigen. Onderhoudsgemak maakt van een Moduleo een absolute topper en geliefde vloeroplossing in de badkamer.

Visualiseer je badkamer bij Moduleo

Moduleo PVC

Moduleo Betonlook PVC vloeren

Bekijk hier alle kleuren en uitvoeringen voor de badkamer bij Moduleo