Wilt u een afspraak maken of info?

Laminaat, Tapijt, PVC en Vinyl Vloeren leggen omgeving Arnhem

Wilt u mooie en duurzame TOP vloerbedekking laten leggen in de omgeving van Arnhem? Wij komen wekelijks vloerbedekking bezorgen en stofferen in Arnhem e.o. De Handelsmarkt Nijmegen winkel én Showroom is al 40 jaar gevestigd in Nijmegen Centrum aan de Hertogstraat. Wij verkopen huiscollectie én outlet laminaat, tapijt, pvc én vinyl Vloeren (zonder spijt). Outlet vloerbedekking met kortingen tot 60%, op tapijt en vinyl coupons zelfs méér!

De Handelmarkt is al 40 jaar ⭐️⭐️⭐️ Gold Dealer Verkooppunt Nijmegen. Nu ook laminaat, pvc en vinyl vloeren zonder spijt! 🙂

Alleen maar vloerbedekking van bekende topmerken

Bij onze huiscollectie verkopen wij topmerken zoals Ambiant, Belakos, Bonaparte, Dersimo, Interfloor, Moduleo, Parade en Tarkett. Handelsmarkt Outlet tapijt en vinyl is nieuwe 2022 collectie overproductie en overstock van Europese bekende top fabrikanten van A-kwaliteit.

⭐️⭐️⭐️ Gold Dealer Handelsmarkt Nijmegen

Verwacht bij ons geen luxe woonwinkel maar een grote verkoophal bomvol aanbiedingen met de nieuwste collecties en daarnaast ook volop 2021-2022 outlet tapijt. Geen B-Keus, het is allemaal A-keus topkwaliteit vloerbedekking. Handelsmarkt is een winkel van Groothandel Stocklot Carpets in Rijkevoort. Bij de winkel in Nijmegen alleen alleen 300+ keus bij outlet tapijt en Vinyl en in Rijkevoort zijn er altijd minimaal 5000 rollen op voorraad.