Wilt u een afspraak maken of info?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in uw winkel?

De Handelsmarkt levert project kwaliteit laminaat, tapijt, pvc en vinyl voor bedrijven, horeca, kantoren en winkels. Wilt u voordelig duurzame en trendy nieuwe vloerbedekking voor de beste prijs? Groot project, klein project? Neem snel contact op dan maken wij graag een afspraak met u. Op locatie of bij onze winkel in Nijmegen.

Huiscollectie én 🏆 outlet vloerbedekking met hoge korting!

Outlet project kwaliteit Laminaat, Tapijt, PVC Vloeren tot 60% Korting

Project tapijt voor instellingen, hotels, kantoren en winkels

Zo kiest u de juiste tapijtkleur

Bedrijven

🌞 Naast vloerbedekking levert shop in shop bij de Handelsmarkt Verkoophal van Raamdecoratie Nijmegen prachtige en van alle soorten gordijnen zoals: duettes, plissé rolgordijnen en screens, Horizontale en verticale jaloezieën van aluminium, hout en kunststof of met App bediening én raamhorren en hordeuren op maat. Raamdecoratie en zonwering van A House of Happiness, Keje, Lega en Multisol.