Wilt u een afspraak maken of info?

Moduleo Betonlook PVC vloeren

Prachtige Moduleo Betonlook vloeren bij Handelsmarkt Nijmegen

Met een betonlook pvc vloer van Moduleo combineert u het beste van twee werelden. De industriële look van beton met de voordelen van pvc. Handig toch? 

Betonnen vloeren zijn bezig aan een stevige opmars. Dat hoeft niet te verbazen, want ze geven uw woning een strakke en industriële uitstraling. Een mooi extraatje dus voor elke ruimte van uw huis. 

Toch kiezen veel mensen niet voor écht beton. Want een betonnen vloer gieten is geen sinecure, integendeel. Het is een dure optie én u doet best beroep op experten. Daarnaast voelt een gegoten betonvloer letterlijk hard en koud aan. Om maar te zwijgen van barsten of zelfs corrosie. Dat kunt u missen als kiespijn. 

Gelukkig zijn er de betonlook pvc vloeren van Moduleo. Maak uw keuze tussen één van deze drie tegels. Laat u overtuigen door de voordelen bij de Handelsmarkt Nijmegen Showroom Verkoophal.

Een goed begin is half gewonnen en dat is zeker zo als het draait om je portemonnee. Een pvc vloer is sowieso gevoelig goedkoper dan het storten van een betonvloer. Zo houd je nog wat over voor andere renovaties of eender wat. Ideaal, niet? 

Zacht en warm

Waar een échte betonvloer vaak hard en koud aanvoelt, heeft een betonlook pvc vloer een aangename warmte En dat in elk seizoen, dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van onze Moduleo-vloeren.

Een opvallend voordeel van een vinyl vloer is minder geluid. Ja, u leest het goed. Een echte betonnen vloer zet loop- en doorgangsgeluid extra in de verf. Dat vindt niemand prettig. Vinyl vloeren to the rescue! Onze Moduleo vloeren zijn dé garantie voor akoestisch comfort, want ze dempen geluid tot een absoluut minimum

Betonlook pvc past in élke ruimte 

Een betonlook pvc vloer biedt een stoere en strakke uitstraling voor elke ruimte in uw huis. Van de badkamer, keuken, woonkamer tot de slaapkamer of bureau. Uw interieur zal schitteren als nooit tevoren.

Moduleo PVC in de keuken

Betonlook pvc vloer in de keuken 

De keukenvloer moet tegen een stootje kunnen. Er wordt gekookt, geleefd en – hoewel we het liever vermijden – ook wel eens gemorst. Een gegoten betonnen vloer is gevoelig voor zuren en vetten. Zelfs water kan vlekken veroorzaken. Hier biedt een betonlook pvc vloer een mooie oplossing. U krijgt nog steeds die mooie industriële uitstraling van beton in je keuken, maar dan met de voordelen van pvc. 

Onze Moduleo pvc vloeren kunnen tegen een stootje. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, want vloeistoffen en ander vuil verwijdert u in een handomdraai, zonder dat u speciale producten hoeft te gebruiken.

Een betonlook pvc vloer in de woonkamer 

Het woord woonkamer zegt het zelf, hier wordt echt in gelééfd. Dus mag u best wel een eyecatcher hebben voor al die feestjes met vrienden, familie of gewoon voor uzelf. Een betonlook pvc vloer geeft u de ideale combinatie: een stoere invulling van de ruimte met de voordelen van pvc. Geen kille, koude betonnen vloer maar de warme uitstraling van pvc. 

Nog redenen nodig voor pvc in je living? Klik hier

Maak een afspraak bij verkooppunt Nijmegen de Handelsmarkt


📍Wanneer u een afspraak maakt dan maken wij tijd voor u vrij en kunnen wij ons beter voorbereiden dat wij u alles kunnen laten zien. Graag tot ziens bij Handelsmarkt Nijmegen.

Makkelijk te installeren 

Een betonlook pvc vloer legt u gemakkelijk zélf. Tenminste, als u een beetje handig bent. En anders laten wij de vloer professioneel bij u leggen. Handelsmarkt Nijmegen werkt nauw samen met verschillende zeer ervaren vloerenleggers. Het leggen van een PVC vloer is overigens wel een meer tijdrovende klus dan een tapijt leggen. De ondervloer moet ook echt strak zijn.

Bent u die échte betonvloer na 20 jaar toch echt beu? Ook hier scoort de pvc versie punten. Want begin maar eens met die gegoten vloer uit te breken… Dure grap! Als u kiest voor een betonlook pvc vloer, legt u in een handomdraai een nieuwe vloer. 

Laat ons ook eerlijk zijn. Hoe mooi uw interieur ook wordt met een betonlook vloer, ooit verkoopt u misschien uw woning. En die potentiële kopers hebben misschien een andere smaak. Dat kan een no go betekenen voor de verkoop. Geen probleem, want dankzij de keuze voor vinyl hoeven zij geen grote kosten te maken om iets anders te leggen. Zo houd u dus al uw opties open.

Moduleo PVC

PVC Vloeren laten leggen in Nijmegen

📍Wij leveren en leggen wekelijks Moduleo PVC vloeren in o.a. Arnhem, Beek, Beuningen, Cuijk, Druten, Doornenburg, Elst, Grave, Gennep, Groesbeek, Haps, Malden, Milsbeek, Mill, Oss, Weurt, Wijchen en Winssen. Binnen een straal van 50 km komen wij bij u een vloer maken. Grote pvc projecten voeren wij doorheen Nederland uit.