Wilt u een afspraak maken of info?

Kleurstalen aanvragen

U kunt bij onze vloeren leveranciers via deze pagina gratis kleurstalen aanvragen. Deze kleurstalen worden gratis toegezonden. Ons advies is echter om een grotere oppervlakte te bekijken en niet alleen én zomaar af te gaan op een klein staaltje. Dat geeft helaas toch een iets andere indruk van uw nieuwe vloer. Eigenlijk kunt u het beste naar onze winkel komen want daar kunnen wij u alle mooie kleuren en realistische houtmotieven laten zien op een groter oppervlak. Dat geeft u een goede indruk hoe het werkelijk gaat worden als eindresultaat. Zullen we samen de mooiste vloer voor u uitzoeken in de winkel? Maak hier een afspraak, dan plannen wij dit in zodat wij ruimschoots de tijd voor u kunnen reserveren. En wilt u dan toch een staaltje zien bij u thuis dan regelen wij dat vanuit de winkel ook met u.

Gratis kleurstalen aanvragen bij onze leveranciers.

Kijk daarvoor bij de verschillende vloeren leveranciers van de Handelsmarkt, dan kunt u bij onze leveranciers de kleurstalen aanvragen. Bij de websites van onze leveranciers vind u ook weleens een Roomplanner waarbij u de foto van uw kamer kunt uploaden en zo de verschillende kleuren en dessins kunt bekijken.

Ambiant Roomplanner