Wilt u een afspraak maken of info?

Vtwonen van Ambient collectie bij Handelsmarkt Nijmegen

vtwonen by ambiant

De stylisten van vtwonen en Ambiant delen hun passie en liefde voor wonen en vloeren. Onze unieke vtwonen by ambiant vloerencollectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de laatste woontrends. Met trendy patroonvloeren, hout- en tegeldecoren is de collectie vtwonen pvc zeer compact. Door de match van stijlvolle kleuren en structuren geven de vtwonen vloeren extra sfeer en klasse aan jouw unieke stijl.

Bekijk hier alle vtwonen uitvoeringen van Ambient bij de Handelsmarkt site op de site van Ambient.

U kunt bij Ambiant ook gratis proefstalen aanvragen.

vtwonen vloeren van Ambiant

Wil je elke dag vtwonen over de vloer? Dat kan! In de vtwonen vloerencollectie vind je pvc vloeren & tapijt in allerlei unieke dessins en kleuren. Voor iedere woonstijl en smaak is een bijpassend dessin te vinden. Of je nu gaat voor een stoere vierkante tegel met betonlook of voor een klassieke visgraat vloerof Hongaarse punt, het resultaat is echt verbluffend! De voordelen van onze vtwonen pvc vloeren?

  • Vlakke, sterke en vormvaste vloeren;
  • Trendy, stijlvol en onverwoestbaar karakter;
  • Makkelijk in onderhoud;
  • Eenvoudig te leggen met een clickverbinding of eenvoudig te verlijmen aan de ondervloer (ideaal voor vloerverwarming).

Ontdek de vtwonen collectie

De vtwonen vloerencollectie bestaat uit een brede plank, visgraatmotief, Hongaarse punt en twee tegeldecoren die allemaal verkrijgbaar zijn in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding. De pvc stroken zijn oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Door de geluiddempende onderlaag van 10dB zijn de vtwonen vloeren ook nog eens heerlijk stil. Het realistisch patroon, de structuur en de matte uitstraling geven de vtwonen vloeren tot in detail het uiterlijk van echt hout, steen of beton. Als bijkomend voordeel is de gehele vtwonen collectie geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

Voor iedere woonstijl een vtwonen vloer

In de bijzondere vtwonen by ambiant pvc collectie vind je voor iedere stijl en persoonlijke smaak de perfecte vloer. Zo is het bijzondere patroon van de kwaliteit Royal een echte eyecatcher. Met deze vloer haal je de look & feel van een monumentaal pand of museum in huis, wat een ruimte meteen een enorm karakter geeft. Zoek je een vloer die de ruimte een uitgesproken uitstraling geeft? Kies dan bijvoorbeeld voor de vtwonen pvc tegel Composiet in combinatie met lichte meubels en accessoires in ton-sur-ton kleuren. Geen zorgen als je niet van lichte meubels houdt. De tegelkwaliteiten Basic en Composiet passen ook perfect in een industrieel interieur en zijn ook nog eens verkrijgbaar in een extra grote afmeting.

Warm houten vtwonen vloeren

Heb je liever een klassieke warme houten vtwonen vloer? Kies dan voor één van de prachtige houttinten uit de Wide board collectie. Vraag je je af of de brede planken wel combineren met houten meubels? Daar kunnen we volmondig ja op zeggen. Kies bijvoorbeeld voor een riant vloerkleed wat zorgt voor een laagje tussen de vtwonen vloer en de meubels en zorg ervoor dat je meubels een andere houttint hebben dan de vtwonen vloer. Op die manier versterken de kleuren elkaar juist.

Onze vtwonen pvc vloeren – bekend van tv

Doe jij ook inspiratie op via magazines, social media, en tv-programma’s? Ieder weekend zijn onze unieke vtwonen pvc vloeren te zien in het SBS tv-programma ‘vtwonen – weer verliefd op je huis’. Daarnaast pronken deze stijlvolle vtwonen vloeren regelmatig in vtwonen magazines en op onze eigen social media kanalen. Zo bieden we de inspiratie die jij nodig hebt.

Instructiefilm: Reinigen van PVC en Vinylvloer

Ambiant Vloeren

Ambiant Roomplanner