Wilt u een afspraak maken of info?

Welkom op de nieuwe website van de Handelsmarkt

Na ruim 10 jaar heeft de Handelsmarkt de website helemaal vernieuwd. Leuk dat u een kijkje komt nemen. Naast de website is er nu ook een online winkel om u een goed overzicht te geven wat wij zoal verkopen in de winkel in Nijmegen. Voor het beste advies komt u naar de winkel op de Hertogstraat 75 in Nijmegen. Advies over al onze verschillende kwaliteit tapijt, een trendy vloerkleed of een prachtige nieuwe laminaat, pvc of vinyl vloer. Wie kent de Handelsmarkt niet in Nijmegen, wij leveren op die plek al sinds 1983 mooie, trendy en degelijke vloerbedekking aan bedrijven, instellingen en particulieren voor de beste prijs van heel Gelderland.

Supervoordelige coupons op voorraad, niet alleen kunstgras maar ook tapijt en vinyl. Topkwaliteit voor de beste prijs, dat is de Handelsmarkt.

Laat u adviseren

Wij verkopen vele verschillende courante vloerbedekking, altijd van A kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Dat doen we vanaf de rol maar er zijn ook altijd vele zeer voordelige verschillende coupons in populaire maten in de winkel aanwezig.

Kom eens op de koffie

Wij kunnen u voor ieder budget mooie en goede vloerbedekking leveren zoals: Laminaar, PVC, Tapijt en Vinyl. Ook voor kunstgras van topkwaliteit kunnen wij u het hele jaar door volop helpen.

De Handelsmarkt Nijmegen, “Tapijt zonder Spijt”. We bedoelen hiermee veel, heel veel kwaliteit voor de beste prijs.

Fabriekspartijen, restpartijen & overproductie

Een groot deel van de voorraad van de Handelsmarkt kopen wij rechtstreeks van de fabrikant voor outlet fabrieksprijzen. Niet omdat er wat aan mankeert maar omdat productiemachines moeten blijven draaien. Wij kopen én verkopen uitsluitend A-keus, de beste keus, vloerbedekking.

Webdesign by The WP Man uit ’s Hertogenbosch